Centrum

Nu ska jag och älskling ner till centrum och köpa räkor (som han inte äter), ska köpa baguette, mozarella, och kyckling till honom, för det tyckte han tydligen om nr jag gjorde senast!
Charlotte och Chering kommer sen också, får se vad vi hittar på.
Orkade inte göra mig oordning idag heller, blev en gammal tröja jag fått av morsan och gamla jeansleggins.

Färdigstädat.

Nu har jag och älskling städat och diskat köket. Så duktiga vi är, nu ska jag komma på vad jag ska laga för mat, ska göra mig i ordning också.
Vet inte om Charlotte skulle komma hit kväll och om vi skulle käka räkor, vore mysigt i alla fall, hon skulle i alla fall höra av sig lite senare.
Så till maten, vad ska man äta?

Städning står högst på listan.

Tänkte börja inlägget med och skriva att jag vaknade nyss, men det an jag inte för då ljuger jag. Vaknade faktist för 2 timmar sedan, suttit och kollat på tv ett tag, luggit i sängen och förstört min pojkväns hörsel genom att sjunga.
Men nu tänkte jag göra frukost, efter de ska jag diska, och slutligen efter de ska jag sätta mig och jobba i några timmar.

Jusste mina köttiga skavsår har börjat lägga sig nu, så hoppas på att kunna gå ut och gå idag, eller morgon. Ska dock inte gå lika långt denna gången, måste ta det lugnt i början.

Slappt framför tvn

Suttit och jobbat i flera timmar nu, så nu tänkte jag lägga mig i soffan och vila lite och se på tv. Ska gå och handla senare med älskling, efter det ska vi ta oss ett långt mysigt bad, supermysigt.
Hur gullig var inte jag morse som gjorde frukost på sängen åt min sjuka älskling?
Hörs sen, om ni har tur.

Batman.

Ligger i sängen och kollar på Batman begynns, Toni ligger bredvid mig och snarkar som en gris, stackarn är sjuk, helt genomförkyld :(..
Vi var ju på IKEA igår, gick runt där fram och tillbaka i 3 timmar, var helt slut när vi kom hem.
Men vi fixade i alla fall i ordning allt, jag byggde ihop alla saker, Anita städade badrummet, och Toni satte upp lamporna och fixade med dimmer.
Allt blev jätte bra, tänkte ta kort och visa senare.
Nu ska jag käka frukost och jobba.

IKEA

Håller på att göra oss iordning nu, jag Toni och Anita ska till IKEA och inhandla lite nya saker.
Sanna och Knut åker väl hemmåt när vi ska dit, hörs när vi är hemma igen .

Mot stureplan

Nu har sanna och knut kommit, och vi ska bege oss till studieplan och slå klackarna i taket.
Nej jag bara skoja, så kul ska vi inte ha kväll, vi ska däremot till studieplan och gå på bio.
Toy story 3D Ska bli sjukt kul.

Rummet Klart.

Nu är rummet klart, eller nästan i alla fall. Lite saker kvar att plocka undan, och det är fortfarande saker kvar på balkongen, så visar bild på hur de blev när det är klart.

Tänkte lägga upp lite bilder på rummet i alla fall.
Känns som det blev mycket större, så det blev skitbra.

Bilder Före.

Bilder Efter
Ska börja jobba lite nu, sen ska jag göra mig oordning och kanske kila till IKEA.
Knut och Sanna kommer vid 10 kväll med, får se vad vi hittar på.

Städning på G

Håller på och städar nu, eller har precis börjat plocka lite. Toni ska ta disken, sen ska han dammsuga, för det kan inte jag. Blir aldrig bra när jag gör det? Ska torka golven efter att han dammsugit, det är jag i alla fall lite bättre på. Idag har jag varit på stan med Charlotte. Vi käkade Taco Bar och jag piercade tungan, gjorde inte speciellt ont eftersom allt gick så fort.

Torsdag

Baby drog iväg till skolan for ett tag sen. Nu ska jag göra mig klar, sen ska jag in till stan och möta upp Challe, vi ska vi luncha på tacobar. Efter de ska jag pierca tungan, äntligen. Efter de ska jag hem, jag och Toni ska städa lägenheten, och får allt klart i rummet.

På fredag kommer Sanna och Knut med, det ska bli jätte roligt.
jag Toni och Anita ska till Ikea i helgen med, och kolla på badrumstillbehör & köksbord.
Nu ska jag hoppas in i duschen, peeeyz

Godnatt.

Har fixat i rummet ända sedan älskling kom hem. Vi är fortfarande inte klara, jag ska fixa och vika in alla kläder imorgon när Toni är i skolan, sen gör vi resten när han kommer hem. Bilder kommer när allt är klart. Godnatt.

Tisdag

Har inte haft någon tid för att blogga, och jag har det inte nu heller. Lägger upp bilder senare eller morgon, ifrån helgen när jag var hos Charlotte och festade. Kommer även för och efter bilder från mitt och älsklings rum, håller på och gör om. Nu ska jag bygga klart byron, och kastade allt ur rummet.

På väg till challe

Sitter på pendeltåget påväg till challe, älskling klev nyss av i barkarby för att jobba. Ska käka något hos challe och göra oss iordning för ikväll, för det blir party. Vi ska börja hos challe, efter de ska vi nog antagligen till skinnis, hoppas på det. Charlotte har berättat att de ska vara riktigt soft där, medhelt underbar utsikt över hela Stockholm. Uppdatering och bilder kommer nog senare. Hoppas ni får en trevli lördag, för det ska jag ha.

Mys med Challe

Åker in till stan nu snart och möter upp Charlotte, vet inte vad vi ska hitta på.
Det enda vi vet är att det blir lugnt kväll.
Hon ska köpa ett par skor på h&m och jag ska kolla piercing.
Hörs senare.
peyyyz

Hemma efter 9 km.

Nu är vi äntligen hemma, efter 9 km tro det eller ej.
Var jätte skönt att gå, förutom att mina fötter började verka och köttiga skavsår.
Kändes verkligen att min kropp inte är van vid detta, men nu är jag igång i alla fall känns skitbra. Nu ska vi göra oss någon mat och hoppa in i duschen!
Ska ringa och väcka älskade Charlotte också.